downloadknop

Klaar voor een nieuwe start?

Wens jij jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Of dacht je al langer aan een administratieve functie in je huidige bedrijf? Of heb je door omstandigheden nooit je diploma Secundair Onderwijs kunnen behalen en ben je er nu wel klaar voor? Dan kan je dankzij de nieuwe opleiding ‘ICT en Administratie’ in 1 jaar tijd een nieuwe professionele start voorbereiden! In deze opleiding krik je jouw ICT kennis op naar een professioneel niveau.

De lessen gaan overdag door in Mol op dinsdag en donderdag, van 8u30 tot 16u. De opleiding kan voltooid worden op 1 schooljaar en is opgedeeld in 2 moduleblokken. Je kunt instappen in september of einde januari. 

Wens je de opleiding te starten? Lees dan aandachtig de informatiebrochure. Heb je vragen? Kom dan naar één van de infosessies of mail de coördinator van de ICT opleidingen Charlotte Teuwen. Wens je een persoonlijk gesprek, telefonisch of op school? Maak dan tijdig via e-mail een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wachtlijst

Er start in september 2018 een nieuwe klas. Wens je liever in januari 2019 te starten, kan je alvast jouw contactgegevens doorgeven zodat je op de hoogte wordt gehouden van wijzigingen, infosessies,... Mail jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien je graag op de wachtlijst wordt gezet. Hieraan zijn geen verplichtingen gekoppeld.

Ga naar boven