Module /  Dagschotels met vlees en gevogelte

Inhoud

  • Uitbreiding kennis basissoepen en basissausen 
  • Bereiden van consommés en veloutésoepen 
  • Voorbereiden en bereiden van vlees, gevogelte, orgaanvlees en wild 
  • Warme en koude gerechten waarin vlees en/of gevogelte heerlijk bereid zijn  

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Toelatingsvoorwaarden

De modules "Initiatie warme keuken" en "Koude keuken" succesvol afgerond hebben

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Dagschotels met vlees en gevogelte na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 01/09/2020 tot 19/01/2021 dinsdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 275 VOLZET
Van 08/09/2020 tot 25/05/2021 dinsdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Boudewijnlaan 15, 2490 Balen 80 € 120
Van 09/09/2020 tot 26/05/2021 woensdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Leenhofstraat 33, 2400 Mol 80 € 120 VOLZET
Van 25/01/2021 tot 14/06/2021 maandag van 08:30 u. tot 12:20 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 275
Van 27/01/2021 tot 16/06/2021 woensdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 275

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Dagschotels met vis
  • Traject kok (indien ook dagschotels met vis en nagerechten afgerond)