Module /  Dagschotels met vlees en gevogelte

Inhoud

  • Uitbreiding kennis basissoepen en basissausen 
  • Bereiden van consommés en veloutésoepen 
  • Voorbereiden en bereiden van vlees, gevogelte, orgaanvlees en wild 
  • Warme en koude gerechten waarin vlees en/of gevogelte heerlijk bereid zijn  

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Toelatingsvoorwaarden

De modules "Initiatie warme keuken" en "Koude keuken" succesvol afgerond hebben

Studiebewijs

Deelcertificaat dagschotels met vlees en gevogelte

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 01/09/2020 tot 19/01/2021 dinsdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 275 VOLZET
Van 08/09/2020 tot 25/05/2021 dinsdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Boudewijnlaan 15, 2490 Balen 80 € 120
Van 09/09/2020 tot 26/05/2021 woensdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Leenhofstraat 33, 2400 Mol 80 € 120
Van 25/01/2021 tot 14/06/2021 maandag van 08:30 u. tot 12:20 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 275
Van 27/01/2021 tot 16/06/2021 woensdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 275

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Dagschotels met vis
  • Traject kok (indien ook dagschotels met vis en nagerechten afgerond)