Module /  Dagschotels met vlees en gevogelte

Inhoud

  • Uitbreiding kennis basissoepen en basissausen 
  • Bereiden van consommés en veloutésoepen 
  • Voorbereiden en bereiden van vlees, gevogelte, orgaanvlees en wild 
  • Warme en koude gerechten waarin vlees en/of gevogelte heerlijk bereid zijn  

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Toelatingsvoorwaarden

De modules "Initiatie warme keuken" en "Koude keuken" succesvol afgerond hebben

Studiebewijs

Deelcertificaat dagschotels met vlees en gevogelte

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 30/01/2020 tot 18/06/2020 donderdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 275
Van 03/02/2020 tot 22/06/2020 maandag van 08:30 u. tot 12:20 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 275

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Dagschotels met vis
  • Traject kok (indien ook dagschotels met vis en nagerechten afgerond)