Opleidingen /  Hulpkok

In de modules van de opleiding Hulpkok leer je steeds een evenwichtig, gevarieerd en smakelijk menu samen te stellen. Je maakt kennis met de nationale en de internationale keuken. Soepen en sausen, vlees-, gevogelte- en visbereidingen, desserts en gebak; in deze opleiding bieden we alles aan. Technieken zoals wokken, steamen en andere, nieuwe bereidingswijzen hebben na de lessenreeks geen geheimen meer voor jou. 
De lessen zijn praktijkgericht, met een vleugje theorie. Op het einde van elke lesavond worden de gerechten samen geproefd.

Infomoment

  • Turnhout - Campus Boomgaard op 18/01/2020 van 10:00u tot 12:00u

Modules

Module
Dagschotels met vis
Dagschotels met vlees en gevogelte
Initiatie warme keuken
Koude keuken
Nagerechten

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:

Traject

Uurrooster

Studiebewijs

Na het afronden van alle modules van de opleiding hulpkok behaal je het certificaat Hulpkok

Opmerkingen

In onze vestigingen in Mol en Balen bestaat het 1ste jaar hulpkok uit de modules initiatie warme keuken & koude keuken.

Downloads