In deze module ga je overheerlijke klassieke desserten leren bereiden, samen met de bijhorende perfecte manier van dresseren. 
De bereide nagerechten zullen op een culinair zeer hoog niveau staan. Onze smaakpupillen gaan verwend worden. 

Inhoud

 Alle aspecten van zoetigheid en gebak komen aan bod: 
  • Hoteldesserts 
  • Banketgebak 
  • Dresseren en decoreren   
  • Combinatie van theorie, praktijk en werkplekleren 

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Nagerechten na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediĆ«ntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, is apart aan te kopen. 
  • In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediĆ«ntengelden nog apart betaald te worden
  • Kom je in aanmerking om de opleiding via VDAB-contract te volgen, dan komt VDAB tussen in de kosten, meer info hierover: Hulpkok (O-AMI-403400) | VDAB in TURNHOUT