Module /  Dagschotels met vis

Inhoud

  • Uitbreiding kennis soepen en sausen op basis van vis 
  • Voorbereiden of fileren van vis 
  • Bereiden van vis, vergezeld van zijn basissausen, in koude en warme gerechten   


Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Toelatingsvoorwaarden

De modules "Initiatie warme keuken" en "Koude keuken" succesvol afgerond hebben.

Studiebewijs

Deelcertificaat dagschotels met vis

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 02/09/2020 tot 20/01/2021 woensdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 315
Van 03/09/2020 tot 21/01/2021 donderdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 315
Van 08/09/2020 tot 25/05/2021 dinsdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Boudewijnlaan 15, 2490 Balen 80 € 120
Van 25/01/2021 tot 14/06/2021 maandag van 12:30 u. tot 16:20 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 315
Van 26/01/2021 tot 15/06/2021 dinsdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 315

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Dagschotels met vlees en gevogelte
  • Traject kok (indien ook dagschotels met vlees en gevogelte en nagerechten afgerond)