Module /  Nagerechten

In deze module ga je overheerlijke klassieke desserten leren bereiden, samen met de bijhorende perfecte manier van dresseren. 
De bereide nagerechten zullen op een culinair zeer hoog niveau staan. Onze smaakpupillen gaan verwend worden. 

Inhoud

Alle aspecten van zoetigheid en gebak komen aan bod: 
  • Hoteldesserts 
  • Banketgebak 
  • Dresseren en decoreren   

Studiebewijs

Deelcertificaat nagerechten

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 01/09/2020 tot 19/01/2021 dinsdag van 12:30 u. tot 16:20 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 225
Van 08/09/2020 tot 12/01/2021 dinsdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Leenhofstraat 33, 2400 Mol 80 € 120
Van 09/09/2020 tot 26/05/2021 woensdag van 08:30 u. tot 12:40 u. Boudewijnlaan 15, 2490 Balen 80 € 120
Van 16/09/2020 tot 19/05/2021 woensdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Leenhofstraat 33, 2400 Mol 80 € 120
Van 25/01/2021 tot 14/06/2021 maandag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 225
Van 26/01/2021 tot 15/06/2021 dinsdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 225

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Binnen hulpkok:
    • Initiatie warme keuken
    • Koude keuken
    • Dagschotels met vis (indien ook geslaagd voor initiatie warme keuken en koude keuken)
    • Dagschotels met vlees en gevogelte (indien ook geslaagd voor initiatie warme keuken en koude keuken)
  • Hoteldesserten/eigentijdse desserten
  • Bakker/banketbakker