Module /  Trendy koken

In de modules van de opleiding Huishoudelijk koken leer je steeds een evenwichtig, gevarieerd en smakelijk menu samen te stellen. Je maakt kennis met de nationale en de internationale keuken. Soepen en sausen, vlees-, gevogelte- en visbereidingen, desserts en gebak; in deze opleiding bieden we alles aan. Technieken zoals wokken, steamen en andere, nieuwe bereidingswijzen hebben na de lessenreeks geen geheimen meer voor jou. 
De lessen zijn praktijkgericht, met een vleugje theorie.  Per twee cursisten is een kookeiland voorzien. Op het einde van elke lesavond worden de gerechten samen geproefd.

Inhoud

  • Hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert komen afwisselend aan bod
  • Wekelijks kook je nieuwe gerechten waarbij we rekening houden met seizoen, creativiteit, presentatie, 
  • Je leert ingrediënten samen gebruiken, op verschillende wijzen


Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Trendy koken na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 16/09/2021 tot 20/01/2022 donderdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Spikdorenveld 22, 2260 Westerlo 80 € 120 VOLZET

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Lekker voor alledag
  • Aangepast koken
  • Gastvrij koken