Module /  Italiaans 10B

Wil je graag vlot Italiaans leren spreken omdat je het nodig hebt op je werk, tijdens je vakantie of om met je buurman te praten? Dan is de cursus Italiaans van het CVO Edukempen de juiste keuze.

Inhoud

In deze module ligt de focus op lezen en schrijven. Je communiceert spontaan en moeiteloos in het Italiaans. Je taalgebruik wordt alsmaar nauwkeuriger en adequater. De teksten zijn allemaal authentiek, de onderwerpen zeer divers en soms complex. 
Je leest, bespreekt en schrijft een sollicitatiebrief en een cv, een verslag, handleiding, contract, verhandeling en column. We behandelen verscheidene onderwerpen. Je geeft je mening over een artikel, een boek, een verhandeling. De taallessen zijn zeer praktisch.   

Toelatingsvoorwaarden

Het deelcertificaat van de voorgaande module behaald hebben.
Indien je de taal al in zekere mate beheerst, leg je een niveautest af. Zo kom je steeds terecht in de module die het best aansluit bij jouw niveau. Neem hiervoor contact op met ons centrum. 

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.