Module /  Nieuwe technieken

In deze module leer je vernieuwde (basis)technieken en ga je op een creatieve manier bereidingen vervaardigen met uiteenlopende grondstoffen die een totaal ander en verrassend lekker resultaat opleveren.  
Een “must” voor wie een tintje meer wil in de dagelijkse keuken! 

Inhoud

  • Koken met een thermomix en met sous-vides
  • Vacuümkoken 
  • Het lijkt allemaal moeilijker maar het is juist makkelijker en zeker zo gezond en lekker

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 04/02/2020 tot 09/06/2020 dinsdag van 08:30 u. tot 12:20 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 40 € 150

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

De smaak te pakken gekregen? 
Dan kan je verder reizen in de culinaire wereld in onze trajecten (hulpkok, kok, wijnkenner, bierkenner) of in de losse kookcursussen.