Module /  Oosterse keuken

In deze cursus brengen wij de Oosterse wereld naar jou toe. Je waant je in Japan, China, Vietnam, … . 
Hier leer je zalm, tonijn, varkensvlees, enz. bereiden op een niet alledaagse manier maar toch simpel en superlekker. 

Inhoud

  • Uitheemse producten klaarmaken op de specifieke wijzen van bv Oost-Azië 
  • Wokken als bereidingswijze 
  • Gebruik van noodles, kardamom, koriander en kerrie 
  • Het typische karakter bereiken door het gebruik van citroengras, kokos en gember 

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

De smaak te pakken gekregen? 
Dan kan je verder reizen in de culinaire wereld in onze trajecten (hulpkok, kok, wijnkenner, bierkenner) of in de losse kookcursussen.