Module /  Pralines

In deze module helpen we je op weg en gaan we vooral je creativiteit aanwakkeren om de lekkerste pralines en chocoladecombinaties te maken. 
Welke grondstoffen zijn nodig, welke factoren hebben een invloed op de verwerking van chocolade, enz.? 

Inhoud

  • Werken met noten, vruchten, chocolade, biscuits en marsepein
  • De lekkerste pralines en chocolade-garnituren

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 01/09/2020 tot 19/01/2021 dinsdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 230

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

De smaak te pakken gekregen? 
Dan kan je verder reizen in de culinaire wereld in onze trajecten (hulpkok, kok, wijnkenner, bierkenner) of in de losse kookcursussen.