Module /  Pralines

In deze module helpen we je op weg en gaan we vooral je creativiteit aanwakkeren om de lekkerste pralines en chocoladecombinaties te maken. 
Welke grondstoffen zijn nodig, welke factoren hebben een invloed op de verwerking van chocolade, enz.? 

Inhoud

  • Werken met noten, vruchten, chocolade, biscuits en marsepein
  • De lekkerste pralines en chocolade-garnituren

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediƫntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediƫntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

De smaak te pakken gekregen? 
Dan kan je verder reizen in de culinaire wereld in onze trajecten (hulpkok, kok, wijnkenner, bierkenner) of in de losse kookcursussen.