Module /  Specialisatie BBQ

In deze module leer je op een veilige en correcte manier met een barbecue te werken en de prachtigste creaties op de borden te toveren  .
Deze module is een module van 80 lestijden en dus uitgebreider dan de korte cursus "BBQ, grill & slaatjes".

Inhoud

  • Veilig werken met de BBQ 
  • Werken met verschillende BBQ-toestellen 
  • Heerlijk gegrild vlees 
  • Een lekker stukje vis 
  • Groenten en slaatjes 
  • Een dessert bereiden op de barbecue  
  • Aanvulling met bijpassende salades, pasta’s

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

De smaak te pakken gekregen? 
Dan kan je verder reizen in de culinaire wereld in onze trajecten (hulpkok, kok, wijnkenner, bierkenner) of in de losse kookcursussen.