Opleidingen /  Mode dames

De lessen binnen de opleiding ‘Realisaties Dameskleding’ zijn praktijkgericht. Je leert patronen tekenen, aanpassen en gebruiken. In elke module leer je technieken en vaardigheden die inhoudelijk passen bij de module. 
Beginners starten in de module basis naaien. Basistechnieken in verband met het gebruik van de naaimachine en patroontekenen worden aangeleerd tijdens het uitwerken van eenvoudige kledingstukken. Na de module basis naaien kan je, naargelang het traject, verder doorstromen. 
Een team gemotiveerde en vakkundige leerkrachten staat klaar om je de kneepjes van het vak te leren. We werken in kleine groepen, waarin je individueel begeleid wordt. De lokalen zijn uitgerust met het nodige professionele materiaal: degelijke naaimachines, overlockmachines, coverlockmachines, strijkpersen, enz. … 
Je kan kwaliteitsvolle werkstukken uitwerken, vakkundig de technieken toepassen en de pasvorm van kledingstukken aanpassen op persoon en in de patronen. 

Infomoment

  • Turnhout - Campus De Merodelei op 18/01/2020 van 10:00u tot 12:00u

Modules

Module
Basis naaien
Blouse en jurk
Chanel-outfit
Frutsels en Prutsels
Home -and-loungewear
Jas en mantel
Lingerie
Rok en broek
Rok en broek: patroontekenen
Sport en vrijetijdskleding
Suite en feestkleding
Tailleur en tweestuks
Tweestuks en mantel

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:

Traject

Uurrooster

Opmerkingen

Wil je een kennismakingsles? Kom op 27 augustus 2019 naar onze gratis workshop. Je dient hiervoor vooraf in te schrijven.
Schrijf je in
 

Bekijk het werk van de cursisten

Downloads